top of page
Portada.jpg

Isaak Aguilà (Sabadell, 1978) és un cantautor i instrumentista resident a Reus. Combina la seva vessant com a cantautor amb la docència com a professor de guitarra, director coral i docent de primària i secundària.

Prèviament a la seva etapa en solitari, havia estat guitarrista de la banda Nort, on va editar un primer disc produït per Jordi Armengol (Lluís Llach, Maldita Nerea etc..) i, per altra banda, també va formar part, durant 5 anys, de la prestigiosa coral Gospel Viu!

Inicia la seva trajectòria musical en solitari l’any 2018 amb el disc Després produït per Jordi Culell i estrenat al Teatre La Sala de Rubí. En aquest primer disc, Isaak Aguilà, exposa les bases del que serà el seu estil i hi destaquen el single Raons i la descripció musical del quadre de Friedrich, Viatger davant un mar de boira.

El 2019, edita el senzill Allò que és bonic, un cant a la vida inspirat en l'obra L'home a la recerca del sentit de Viktor Frankl. Enregistrada als estudis El Cortijo, intenta conscienciar de tota la bellesa que tenim prop nostre i que passa desapercebuda degut a què la veiem cada dia.

El 2020, en ple confinament, publica Des de Casa, un treball introspectiu sobre tot allò que passava pel cap del músic durant el confinament pel Covid19. Enregistrat integrament a casa d’Isaak Aguilà, cal destacar que toca tots els instruments del disc. Temps i Futur són les dues cançons que més defineixen aquest treball en quan a missatge i musicalitat.

L'1 de març de 2022 publica el seu tercer disc, Viatge d'anada i tornada. Aquest treball explica el seu trajecte d'anada i tornada per terres empordaneses, on hi va residir durant 8 anys. Conté cançons tan emblemàtiques com Tornaré, Torna a començar o Allò que busquem.

El desembre de 2023, publica Una sola veu (La Catenària 2023) per encàrrec del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La cançó va servir com a himne per a les Jornades de Salut del Camp de Tarragona celebrades l'1 de desembre de 2023.

A banda de la seva faceta de cantautor, també dirigeix  la Coral del Poble de Vilallonga i forma part del Cor Lianna de Castellvell del Camp cantant com a tenor. 

bottom of page