top of page

Després

PayPal ButtonPayPal Button

"Escup al món, revolució als teus sentits i marca un gol a allò que et fa ser un cranc"

 

Després (Microscopi 2018) és el debut discogràfic en solitari d'Isaak Aguilà, músic i compositor de Rubí.

 

Són 10 cançons que transiten per diferents estils, des del pop rock a la cançó d'autor, passant pel folk. Totes elles amb una producció equilibrada que combina perfectament l'ús de les fórmules més comercials amb les harmonies més complexes. Fugint de convencionalismes, es podria definir com un disc melòdic amb lletres acurades que expliquen històries.

 

“Després” ha estat enregistrat al Monkey Studio de Rubí, produït per Jordi Culell i la col·laboració de Xavi Pérez (Atonio Orozco, Antonio José, etc.).

Isaak Aguilpa Després

Des de casa

PayPal ButtonPayPal Button

"A vegades la vida et fa aturar un moment, mirar el que tens a prop i donar-li valor" 

 Així comença la primera cançó d'aquest projecte precipitat i inesperat: "Des de casa" (La catenària, 2020) és el nou disc del cantautor de Rubí Isaak Aguilà. Un disc nascut pel i per al confinament.

 

Tancat a casa, com tothom, Isaak Aguilà es va marcar un objectiu, un repte personal: crear una cançó per dia sobre tot allò que li passava pel cap. Per superar el confinament la creativitat i la introspecció es revelen com a magnífiques companyies per seguir avançant en un dia a dia estrany i convuls.

​Així han sorgit 11 cançons des de casa. Cada cançó reflexiona sobre algun aspecte d'aquest confinament: la distància, el temps que se'ns ha donat, el progrés humà, l'adéu forçat, l'esperança...

 

El disc ha estat enregistrat per Isaak Aguilà amb mitjans casolans des de casa seva, i posteriorment mesclat i masteritzat per Albert Palomar als Aviram Estudis, també des de casa. El disseny de la portada és obra de Xavier Docampo i la edició corre a càrrec de La Catenària durant el 2020.

Isaak Aguilà Des de Casa

Allò que és bonic(single)

PayPal ButtonPayPal Button

"Hi ha poemes i cançons, hi ha caricies i petons que et parlen si tens els ulls tancats"

Aquesta cançó neix després de la lectura de L'home a la recerca del sentit de Viktor E. Frankl. L'escriptor vienès explica la seva vivència dins d'un camp d'extermini nazi des d'un punt de vista psicològic detallant com va poder sobreviure mentalment a la barbàrie alemanya.

Parla del concepte d'autocomplaença, el poder trobar bellesa als llocs més inhòspits: un cel estrellat, un somriure espontani, un gest bondadós, etc.L'escriptor detalla moltes vivències auto complaents que el van ajudar a sobreviure i la seva obra esdevé un testimoni únic dels fets i l'època.

 

És aquesta experiència de Frankl la que motiva i fa de motor de la cançó: el trobar bellesa a tot al món sobretot aquella que ens passa inadvertida perquè la veiem cada dia.

"Allò que és bonic" ha estat enregistrada al Cortijo amb la producció de Jordi Culell, mesclada per Tomi Pérez i editada per Segell Microscopi al 2019.

Isaak Aguilà Allò que és bonic

Viatge d'anada i tornada

PayPal ButtonPayPal Button

"Ja estic sentint la Tramuntana, com em parla recordant que tornaré". 

La idea de viatge com a nom del disc va arribar de forma sobtada com la majoria d’idees que valen la pena.  Sempre que recordem un viatge, ho fem de forma agradable i idíli·lica, com una espècie de somni breu i intens que va de la mà de la felicitat. Com veieu, la metàfora és més que evident i identifica plenament el perquè d’aquest treball. Els amants de Tolkien no haureu passat per alt el robatori del segon títol que duu la seva obra El Hobbit, un viatge d’anada i tornada.  Aquest fet no és casual! M’encanta relacionar un llibre que parla d’un viatge, i que m’ha fet passar estones meravelloses i fantàstiques,  amb el meu viatge musical.   

Aquest tercer disc és, sense dubte, el més personal de tots els que he fet  i va lligat musicalment i emocionalment al meu viatge d’anada i tornada a l’Empordà.  Totes les cançons van ser escrites allà i, algunes d’elles,  parlen directament del meu amor cap aquella terra i la seva gent. Segur que us serà ben fàcil descobrir quines són!

Així doncs, agafeu la motxilla, calceu-vos les botes de caminar i gaudiu mentre em feu costat durant el curs del meu viatge...

isaak_Portada_FINAL.png

Una sola veu

PayPal ButtonPayPal Button

"Des del Camp de Tarragona, tant ens fa si és home o dona". 

'Una sola veu', una melodia nascuda per encàrrec del Departament de Salut, específicament per la bona gent del Camp de Tarragona, sota la guia inspiradora d'en Xavi Ansa. Va ser en una tarda d'octubre, en una acollidora cafeteria de Reus, quan en Xavi i jo vam començar a donar-li forma. Ens vam avenir ràpidament i vam posar fil a l’agulla explorant la temàtica, l'estil, la lletra, els instruments i molts altres detalls. D'aquesta fructífera trobada, va sorgir el repte d'elaborar un tema que poses en valor a tothom que dedica la seva vida a la nostra salut: metges, infermeres, psicòlegs, personal administratiu, entre d'altres. 'Una sola veu' va veure la llum l'1 de desembre del 2023, durant el tancament de la tercera Jornada del Pla de Salut 2021-2025 a El Celler de Vila-seca. Aquesta temàtica tan especial em va captivar profundament, i és per això que he decidit compartir-la perquè pugueu gaudir-ne també. Espero de tot cor que sigui del vostre grat!

Una sola veu
PACK OFERTA!
DESPRÉS + VIATGE D'ANADA I TORNADA
1.jpeg

15€

bottom of page